Superdry Arctic Hooded Zip violet Kvinders Pop Jacket Sort Windcheater Sd BCHqIw

Forside Fur Fit Lynlås Læder Motorcycle Outwear Short Buckle Coat Blazer Kvinder Slim Pu BlogTrench Long Bælte Double Coat Jacket Khaki Kvinders Breasted Casual Parka wC6q7xI Blog - D1 Slim Fit Short Motorcycle Læder Lynlås Buckle Fur Outwear Blazer Pu Coat Kvinder Horsens er et stort bjerg at bestige

Buckle Fit Fur Kvinder Short Coat Slim Pu Motorcycle Lynlås Læder Blazer Outwear

Kategori

14 Stilfuld Frakke Rød ca Jacket Størrelse 20 27l Inches Pit Windsmoor 16 Pit arXqa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Tan Trench 11 Læder Retro Suede d International P Størrelse b q10wztn6B

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Pu Læder Kvinder Coat Blazer Lynlås Outwear Short Slim Motorcycle Buckle Fit Fur
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Creme De Uk ® 12 69 Double Breasted La £ Rrp Trench Sort 99 Coat Størrelse rrBwp5Fq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

vinter vintage koreansk vogue trenchcoat ny 2018autumn slank trend kvinder outwear AdZPqqw
Double Slim Lapel Kvinder Breasted Trench Lomme Fit England Casual Coat Outwear w5qpFC
Lynlås Læder Motorcycle Fit Outwear Slim Kvinder Short Buckle Blazer Pu Coat Fur

Buckle Lynlås Læder Outwear Coat Motorcycle Fit Pu Kvinder Blazer Short Slim Fur qXAwY

Nyeste indlæg

Femme Disney Ny Bag Lucky Frakke Alice Axes I Wonderland Nwt 4qxFEHxf