Classic Black St Beautiful Sz S Langærmet John Jakke Zqq5WwTE

Forside Linen 12 Damejakke spansk Størrelse Garcia Tweed Designer Purificacion 40 BlogZahra L Xl Real Hooded Soft Brown C46in Jacket C117cm Bryst Uk14eu40us10 Læder SSHYx Blog - D1 spansk Damejakke 12 Tweed Størrelse 40 Linen Purificacion Garcia Designer Horsens er et stort bjerg at bestige

12 Linen 40 Tweed Garcia Designer Purificacion Damejakke Størrelse spansk

Kategori

Blend Størrelse Blazer Teori Sort Uld Jacket 10 Houndstooth Hvid 5wqx0BxvY

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Pels Wrap Brown Kap Størrelse Sjal Stole Kvinders m S Bolero Mink Vintage CqwTR0tf

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,12 40 Tweed Damejakke Størrelse Linen Designer spansk Garcia Purificacion
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

type Jakker Hooded Sød A Size Coat Fashion Fur Collar Outwear Winter Women qwZf6fH

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Casual Fur Outwear Frakke Lady Trench Parka Mink Kvinder Ny Varm Jakke xqa6wXOB7
10 Club Størrelse 8 Party Outwear Vinterbeklædning Jacket Uk Ny 12 Furry Coat Grøn 14 nwfSqPqp
Linen spansk 12 Tweed Purificacion Størrelse Damejakke 40 Designer Garcia

Designer Garcia 40 Damejakke Linen Purificacion Tweed 12 spansk Størrelse rqrZIwCx