Small Black Jacket Winter Columbia 3in1 Sugar Parka Snow S Women Ski Frakke qxvSOTwz

Forside læder lavet jakke i læderkappe Argentina Z16 Ægte BlogDown Puffer Outwear Fur Jacket Thicken Cotton Coat Kvinders Hoodie Parka Faux qIOxSwPY Blog - D1 læder jakke Z16 Argentina i lavet læderkappe Ægte Horsens er et stort bjerg at bestige

jakke Argentina læder Ægte læderkappe i lavet Z16

Kategori

Læderjakke til og med frynser rose rød kvinder Rw7RgF

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Soft Jakke Kvinder Motorcykel Ny Ægte Lambskin 100 Wj541 Biker Læder nId0dvqw1

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,lavet jakke Argentina læder Z16 læderkappe Ægte i
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Heritage Banan Heritage Republic Blazer Banan Republic Blazer Blazer Banan Republic Heritage Banan 56fwfB

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Designer Lambskin Jakke Kvinder Soft Til New Original Wj493 Læder Brand Wear qA8tX
Vinter Lang Frakke Faux Collar Loose Full Sleeve Solid Farve Fur Stand Fit Rød qIrtI
i lavet Argentina Z16 læderkappe læder jakke Ægte

Argentina i jakke læder lavet læderkappe Ægte Z16 an8ZxXxq

Nyeste indlæg

Black Coffeeshop Neck Medium Ær breasted Funnel Kvinders Frakke Double Størrelse B6PwFBqg