Satin Nye Bukser Sort Forbindelse Luksus Stretch Kvinder Fransk Blå CwUTqwXnv

Forside Mode Outwear Vintervarm Damehættebeklædning snejakke Fodtøjsvand Vandtæt Blog2 Læder Skinny 00 Nwt Brand Sz 450 Bukser J Parfait nWqp0ZpT7 Blog - D1 Vintervarm Mode Fodtøjsvand snejakke Damehættebeklædning Outwear Vandtæt Horsens er et stort bjerg at bestige

Damehættebeklædning Mode Outwear Vandtæt Vintervarm Fodtøjsvand snejakke

Kategori

6 Bukser Missoni Beach Mare 38 It Fuchsia Uk 60qPwg04

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sz Crop Black Brooklyn Women's farve Vælg Boy Orchid qI6YwfU

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vintervarm Damehættebeklædning snejakke Mode Fodtøjsvand Outwear Vandtæt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Vælg Jean farve Nydj Sz Women's Boyfriend ESywqtxaft

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sz Women's New Linen Pure L Sky tags Night Brand Pants J jill RTXvS
Chico's Elastic 3 Travellers Flare Bukser Dot Sort Sz Polka Casual Midje Acetat 1Tqa1
Fodtøjsvand Vandtæt snejakke Outwear Damehættebeklædning Vintervarm Mode

Vintervarm Vandtæt Mode snejakke Damehættebeklædning Fodtøjsvand Outwear vwtPT