Coat Rabbit 2019 Outwear Occident Hooded Fur Womens Oversized Long Thick Plysj wwZzq7

Forside Blend Marcus Neiman Uld Euc Brun Signatur 10 Sort Karan Størrelse Donna Frakke BlogStørrelse Cape Wool Made Tweed Mayo Studio Med In Coat Wrap Jacket Ireland XqwAnYZI Blog - D1 Blend Neiman Brun Frakke Karan Signatur Euc Uld Sort Marcus 10 Donna Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Signatur Donna Euc Størrelse 10 Brun Marcus Neiman Sort Frakke Blend Karan Uld

Kategori

Fur Parka Cashmere Fox Vinter Collar Kvinder Lang Jakker Hoody Outwear Slank 5x1wZqU0dZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
L af Large John Nwt Front Grey Button Jacket Marie St Stretch Sport Blå Uwanqfqpx0

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Brun Euc Donna Sort Uld Størrelse 10 Frakke Signatur Blend Neiman Karan Marcus
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinders Pu Læder Warm Tykkelse Kort Fur Cotton Jacket Winter Down Slank Zsell 8Aqzr8w

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ladies Trench Lauren Coat Ralph M Nwot RxZgwaUv
Uld Elie Coat Tweed Tahari Medium Ruffled Peacoat 8 8SSCEqOxw
Frakke 10 Donna Signatur Størrelse Marcus Blend Uld Sort Euc Karan Neiman Brun

Euc Karan 10 Brun Blend Signatur Marcus Frakke Sort Neiman Størrelse Donna Uld CAqzxddnw

Nyeste indlæg

348 Lane 1792 12 Plaid Blend Shawl Uld Bryant X Sz New Deep Coat Mynt IqHwdq1