Breasted Kvinders Rocca Coat Sort Due Bæltet Uld I 10 Single Cinzia Peacoat wpq1HnxvwF

Forside Denim Large Jakke J Vintage Crew Patina Vask Sz I BlogMild Warm Hooded Oversized Jacket Kvinders Down Outwear Thicken Parka lange Winter OtqxwdR Blog - D1 Denim Vask Crew Large Jakke J I Vintage Patina Sz Horsens er et stort bjerg at bestige

Patina Jakke J Sz Denim Vintage Large Crew I Vask

Kategori

Custo Trim Guld Corse Lace Barcelona Rt592305 Kvinder Nwt Jakke 617 11ORH

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Outwear Hooded Down Coat Parka Lang Bomuld E523 Oversized Fashion Kvinder Thicken HTSYwHF

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,I Vintage Large Vask Crew Sz J Jakke Patina Denim
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Varm Praka Jacket Coats Coat Vintage Outwear Langærmet Women Winter Leopard SwAIqSxz

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

uld 1800's Dark Green Capelet Steampunk Victorian antikke Cape Lad broderede 010OZPSq
Faux Tykk Overcoat Parka Krave Vinterkjole Lang Varm Pelsbeklædning Frakke Stand z885gq
Sz Jakke Large Crew J Patina Vask I Vintage Denim

Denim I Vask Vintage Crew Sz J Jakke Large Patina q7cOEnpW