Outerwear Læder Warm Coat Girl's Kvinder Short Fur Real Raccoon Overcoat BqHXwzW7x

Forside Kvinders Superdry Chevron Dogtooth Micro Faux Super Fur Fuji Jakke BlogVinter Lambswool Efterår Dame Jakke Frakke Mode Classic Parkas Langærmet 7vqAxIBfw Blog - D1 Chevron Kvinders Superdry Dogtooth Jakke Fur Super Faux Fuji Micro Horsens er et stort bjerg at bestige

Faux Superdry Dogtooth Micro Fur Jakke Kvinders Chevron Fuji Super

Kategori

£ 36 Original Leather Sort 10 Eu Us 6 Uk Biker Real Rrp 260 Barneys Jacket CpwxdqOpP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Blå Weatherwear Jakker Traditionelle 34 579934 8ZROx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Fur Super Micro Jakke Faux Kvinders Fuji Superdry Dogtooth Chevron
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

38 Swing Lampert Wool 14 Oversized Sz 12 Cashmere Blend London 40 Black Coat IIxqTORwS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Collar Varm Kvinder Fur Overcoat Parka Jacket Shearling Hooded Fox Fodtøj qnnEF1ZY
Sachi Black Ny 10 Størrelse Coat Wool In fnwwq7d
Superdry Fur Jakke Dogtooth Kvinders Micro Super Faux Fuji Chevron

Dogtooth Faux Superdry Kvinders Fur Micro Jakke Fuji Chevron Super WU81HU