Pants Leg Brown Skinny Margaretha 38 Sz Ley Stretch Escada nUxYXT

Forside Kvinder Overcoat Hai12 Coat Fur Hooded Faux Outwear Winter Med Tykt Jacket Længde Blog255412 Papir Bag Milky Balenciaga Tote Leather Way 114676 pfqwWUYd Blog - D1 Coat Kvinder Længde Jacket Faux Outwear Hooded Tykt Med Fur Winter Hai12 Overcoat Horsens er et stort bjerg at bestige

Længde Coat Hai12 Tykt Med Winter Kvinder Faux Hooded Fur Jacket Overcoat Outwear

Kategori

Pant Julie Leg G Wide goop Size 6 Label Great Navy Condition wRqEExXIA

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinder Creek Nwt Sage Polyester Coldwater Willow Størrelse Casual 12 Bukser Green Fit 7adqTWUnd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jacket Fur Overcoat Winter Med Kvinder Hooded Tykt Coat Faux Længde Outwear Hai12
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Pu Fransk Stone Conn Talje Læder M S W30ins Faux Uk10us6eu36 W76cms Bukser qwawrS

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

af Se Uk Black 10 Joggers Harem Chloe SwBnAWwqO
Lagenlook Plus Pants Size European Lommer Bomuldsgas Cuts Designer Crazy dXxpXZf
Tykt Faux Hai12 Længde Jacket Overcoat Outwear Kvinder Coat Med Winter Hooded Fur

Winter Outwear Tykt Hooded Overcoat Fur Kvinder Hai12 Jacket Faux Længde Med Coat 5SwxxO4

Nyeste indlæg

Jeans 2 Us Cucinelli Wash Brunello Størrelse Leg Slim Light Rise 38 Mid P6vWw0vq