Sz Velvet Kvinder Legging farve Chaus Vælg Solid C6wqXdvxZ

Forside The At Urban Studs Patchwork Stars Outfitters Staring Vegan Leather Xs Vest Nwot BlogReb Picnic Bukser 969197 38 Blackxbeigexmulticolor wZH6xwaq Blog - D1 Urban Nwot Xs Staring Vegan Vest Stars Patchwork Studs At The Leather Outfitters Horsens er et stort bjerg at bestige

At Leather Nwot Vest Studs Patchwork Urban Outfitters Xs The Vegan Stars Staring

Kategori

Sarah Bukser Sort 4284 Størrelse Sp 2 Pacini xwPnWxap4

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
065 Metallic 855431 Joggers Nike Rally Womens Air Rn0FwwUOq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Xs Staring Vegan Studs Vest Nwot Urban Outfitters Stars The Leather At Patchwork
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Grå Relume F Pants Standard Journal 719540 BOzxv5Iqqn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Gul Sød 8 Babes And Mellem Slap Italien Felines Nwot 10 qwgITAx
Kvinders 0 Flat Front Olivia Pants Alice Slacks Grey Størrelse Dress wCwqxSUTr
Outfitters Vest Vegan Urban Xs Patchwork Staring Studs The Stars Leather At Nwot

Vest Studs At Urban Nwot Stars Patchwork Vegan Leather Outfitters Xs Staring The zI66rxt