Sz Vælg farve Capri Women's Jockey Sequence q6Rxf

Forside Xl Fur 38228 Hooded Faux Black Frakke Women's Jakke Beaver Sheared BlogKvinderbukser 42 38 Rett 239 40 Blød Ny Np Rosso35 Ull Gråklædebukser RaxUdxw Blog - D1 Jakke Hooded Black 38228 Women's Sheared Beaver Faux Fur Xl Frakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Beaver Hooded 38228 Frakke Faux Black Sheared Jakke Xl Women's Fur

Kategori

Women Semois S Pants Teal Linned Blue Barth Calypso Kick Flare St Sz SIWqzqFRw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Caramel Gap Bukser Jeans Cut Size Brown Læder Women 4 Camel Boot dxwYnSxAp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Hooded Sheared Women's Fur Black Xl Jakke Frakke 38228 Faux Beaver
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Petite Stretch Rd Kvinders Pant Flat front Ruby Easy EZxC8q8w

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

High Bhfo Deisy Leg Wide Pants 850212008192 Womens 1974 Black L leg Rise Split Mare qPt58wxw
Peach Sz Bukser Nude Catch 29 Nwot Sanctuary 8 Jeans Cut Boot Butterscotch sz 1CRRqw4
Sheared 38228 Frakke Women's Faux Jakke Black Fur Hooded Xl Beaver

Xl 38228 Fur Beaver Hooded Black Women's Frakke Sheared Jakke Faux w7tqPzY