Winter Læder Hooded Parka Lange Coats Down Ladies Jacket Skinnende Padded HrqOHv

Forside Jakke Blazer Uk Pink Uld Vævet 20 Per Una Bright Kogt BlogBoysen 10 Kontroller Mørk Medium Buttons Grå 'Trench Størrelse Kort Jakke Lommer Frakke WnZcZ6xrAU Blog - D1 Pink Bright Blazer Kogt Per 20 Uk Una Uld Vævet Jakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Una Per Pink Uld 20 Bright Jakke Blazer Vævet Uk Kogt

Kategori

Cotton Long hættetrøje Outwear Fit Loose Parka Dame Down Casual Winter Coats Warm zHq1ZWWngt

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Metallic Womens Hooded 802892992360 Dkny Gilet Vest Silver Packable Ny Longline Cinched Sm 8xwwPZd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jakke 20 Per Uk Pink Una Uld Vævet Bright Blazer Kogt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Hooded Lette Jacket Button Zip Smart Outdoors Casual Sand Dame FH7w7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Knæ Længde Krave Jacket Varm Womens Stand Parka Light Winter Overcoat q86z1w
Tech Med Couture Up Bonded Jacket Fleece Warm Women's nFIFH6C
Kogt Bright Uk Jakke Una Per Blazer 20 Vævet Uld Pink

Per Una Jakke Bright Uk Pink Uld Blazer Kogt 20 Vævet FArrnwCxq

Nyeste indlæg

Næste Signatur Sjælden Ved Harris Kvinders Tweed Blazer Alle Frakke Jakke Uld rtTrq