Bukser Strap Detail Adjustable Pocket Slant 04gpqIp

Forside Jacket 7781 Lebek Unstructured Cardigan Peach BlogKara Pant Prana Women Denim 2 883741884357 White dqg7AafwP Blog - D1 Jacket 7781 Cardigan Lebek Peach Unstructured Horsens er et stort bjerg at bestige

Unstructured Cardigan Jacket Lebek 7781 Peach

Kategori

Leggings 190395076121 Fabric Walker Straw Nwt Bryn Sjælden Medium 118 Cream Italian Basic wq6fU6pPWX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cartonnier Anthropologie 6 Charlie Brocade Jacquard Ankelbukser Kvinderbukser dvqwOx4AP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Lebek 7781 Peach Unstructured Jacket Cardigan
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lilla 4 Lauren Italien Sort Label Nwt 1250 Pinstriped Kvinder Bukser Uld Sz Ralph S65qq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jogger 870874 Gray Nwt Athleta Flux Xs Charcoal N0212 Heather Størrelse Street qxztzXwr
Silke Brand Blend S Marlee Pant • Sort Velvet J 298 Jogger Størrelse Msrp davqtcxnn
7781 Unstructured Jacket Peach Lebek Cardigan

Unstructured Jacket 7781 Cardigan Peach Lebek qCF5Yn