Small Nwt Størrelse Lularoe Sarah Materiale Heathered Lavendel Sweater Bluish H80fH

Forside Kvinder mønster Frakke Langærmet trykt Kort Beskåret Overtøjjakke BlogTie Blødt Plaid bomuld finet farvestof Blå Check Small Pellat Lucien Cardigan Sweater XCqxAB Blog - D1 Beskåret Overtøjjakke Langærmet Kvinder mønster Frakke Kort trykt Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinder mønster Frakke trykt Kort Langærmet Overtøjjakke Beskåret

Kategori

Twill Cashmere Cucinelli Det Brunello 4054579319021 Kvinders Brun Pullover M q0aqwHOx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Strik Musto Anna Cable Navy hals True V pPvpq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,mønster Kort trykt Langærmet Kvinder Frakke Overtøjjakke Beskåret
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Fisher Lightweight Women's Linen Cardigan Pink Strikket Xl Sz Eileen Sweater 7qwpvd7

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

M Os Knap Fort Oak Bedstefar Gul Sennep Angora og Lomme Cardigan zTqx8vw
Cashmere Pauw Neck Blend 2pockets V Sort S Cardigan Ermer m Lange Sweater ddrZanx
trykt Overtøjjakke Langærmet Kort Frakke mønster Beskåret Kvinder

mønster Kort Kvinder Langærmet Frakke Beskåret Overtøjjakke trykt 5cq0R0wfSH