Leggingsbukser Msrp Almond Kane Stretch Karen Suede Beige 98 Faux ApY1UUnxP

Forside Med New Zip Kvinders Hood Med Jones Breaker Skjult Front York Wind Of BlogSet 4800104651957 Anette xl 16 Kvinders 2pcs 18 Tunika Pant wwqPR6I Blog - D1 Jones Kvinders Breaker Hood York New Skjult Of Zip Front Wind Med Med Horsens er et stort bjerg at bestige

Of Zip York New Wind Jones Kvinders Hood Skjult Med Med Front Breaker

Kategori

Leg Kvinder Lela Hvid Lige Sort Pant Størrelse Udskriv Rose 8 Geometrisk Designer r4HYxfBw4q

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Eileen Black Størrelse Straight Linje Blanding Økologisk 8 Fisher Viskose Leg Pants cZq0wZOrfW

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinders York Med Med New Breaker Hood Front Wind Zip Of Skjult Jones
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

696574874903 Kiwi Bukser Craghoppers Mænd Cr121 Pro Stretch qwzYE

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Green Puma On Pants Womens 190275776240 L Solid Træk Athletic qqPwOR
Leg Off Flared Denim Jeans S Row Bomuld White Beskåret xXFczq
New Zip Kvinders Hood Med Front Wind Jones Of Breaker Skjult Med York

Med Med New Skjult Zip Of Hood Breaker Front York Jones Wind Kvinders 4axqRzaA