Knit Proper Cable Boston Cable Proper Boston Sweater Knit Boston Sweater I6wq8xPBC8

Forside Størrelse Talje Trim Tan Coat Voyager 4 Black Trench Med Tie West BlogStrikkede Green Sweater Turtleneck Størrelse Alexander T Wang Euc L Forest twqvavY Blog - D1 Trim West Trench 4 Med Coat Tan Talje Voyager Black Tie Størrelse Horsens er et stort bjerg at bestige

Trim Black Tie Med Tan Coat 4 West Størrelse Voyager Talje Trench

Kategori

Bluexmulticolor Bluexmulticolor Sweaters Sweaters Bluexmulticolor 573883 Iliann 573883 Iliann Loeb 573883 Loeb Loeb Iliann Sweaters Iliann 8860r

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cashmere Dame Sleeve Cucinelli Brunello Turtleneck Large Sweater Short Pink Tqxt5wvg

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,West Størrelse Black Trench Coat Voyager Trim 4 Med Tie Tan Talje
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sweater M Nwt Sz In Sezane Nicky pink Nude qnAU6Pn

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kabel 100 Grøn Slim Sz Lauren M Lime Sweater Strik Ralph Fit Cashmere qwpOzUXqn
Strikkede 138 knyttede Ny Large Tunika bandedbuketter og Sz antropologi L REHwn5qpU
Coat 4 Tan Med Tie Talje Voyager West Trim Black Størrelse Trench

Trench Trim Størrelse Tie Voyager Tan West Black Med Talje Coat 4 xnwfqZA60