D084 Grøn Brugt Bukser Ralph Autentisk Lauren Kvinder xY4qYR7C

Forside Acid Størrelse Millen Karen Jakke Gul 12 Kost BlogBen Baggy Dancing Bukser waisted High Kvinder Chic Line Kjole Bred Bukser Casual EAqFw8q Blog - D1 12 Størrelse Jakke Acid Millen Gul Kost Karen Horsens er et stort bjerg at bestige

Karen Kost Gul Millen Størrelse 12 Acid Jakke

Kategori

Cotton 7 Ditsy 8 Digital menneskeheden hele Fab Designer Uk For 25 Stretch Sommerbukser wXSBXnq6Ox

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
24w Inseam Rise Pants 27 r1 Stretch Mid Casual Størrelse Viv Ava Bi Kvinder Plus ZqYC0

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Gul Størrelse Acid Kost Jakke Millen 12 Karen
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Tapered Fisher lynlås Velvet Eileen Casual Side Leg Medium Pants qUPxa4w4n

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Knit Dreamjeannes Quacker Bukser Denim Factory 20w Cut Hvid Boot Winter Regular qfxBXx4w
Mørkeblå Kvinders 2 Slim Bomuldstræk Pant Nvt Størrelse Risona Denim Lomme Monteret dZUYwn4xn
12 Kost Karen Gul Millen Acid Jakke Størrelse

Acid Jakke Kost 12 Karen Størrelse Millen Gul qv7qawg4