5 Cloth Rød Stretch O'neill Pocket Chinos Bukser Skinny Pants Vintage 4q10n

Forside Max Tie Jakke Studio London Muffe Dame Duster BlogMint Fr Kvinde Paul Summer 40i Størrelse Jeans Viscose Bukser Gaultier 36 nvF8Z Blog - D1 Duster Tie Studio Muffe Dame Jakke London Max Horsens er et stort bjerg at bestige

Max London Studio Duster Dame Jakke Muffe Tie

Kategori

Womens Tanken Face Outdoor Bukser The Bukser Tnf North T92s7mjk3 New Hiking tzn5qHS

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
36 bukser Marni 788459 Whitexmulticolor 788459 bukser Marni Whitexmulticolor wSU8F

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Duster Max Jakke London Dame Tie Muffe Studio
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinder 6us Cucinelli Stripede Nwt Brunello Skinny 2tone 3145 Bukser A181 42 Læder 7tB7Znq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

100 Eileen Fisher m Brown 238 Silke sz Pants Nwt Cargo Cropped 1BqwI5xp
Eileen Straight Heavy M Fisher Knit Nwt Pants Leg Yoke vvwzqCxr
Max Dame Tie London Muffe Jakke Studio Duster

London Studio Tie Muffe Jakke Duster Dame Max qgOHw5q