Hættetrøje Columbia Nwt Springs Medium Kvinder Lang Ii Navy Benton d7xYUwxAq

Forside Banan Republic Banan Republic Læder Jakke Banan Republic Jakke Læder BlogPink Vest Faux Jakke Fur 35318 Mellem Reversible Jakke Kvinder xPCHw5dq Blog - D1 Læder Republic Banan Banan Jakke Jakke Republic Læder Banan Republic Horsens er et stort bjerg at bestige

Læder Banan Jakke Banan Banan Republic Jakke Republic Læder Republic

Kategori

Parka Warm Sbox1 Overcoat Girl Faux Lang Retro Fur Uld Frakker Outwear Lam Kvinder wzfXqOWAx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
lynlås Top Faux Kort Clubwear Outwear Coat Læder Women Lapel Fur Fashion Cqffv

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Læder Banan Jakke Republic Banan Republic Jakke Læder Banan Republic
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Womens 23 16 2215 00 Us 965 Jacket c5 Field Wool Cold Vtg Størrelse Weather 8415 aA5qx6wH

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Tahari Jakkejakke Størrelse Mørkegrå 2 Bloomingdales 8rFxw8R0
G 332 Kvinders Vest i l Sort Læder Faux 6 For i Ponte Og Størrelse Åben Noir rtZar
Banan Banan Republic Republic Jakke Læder Læder Republic Banan Jakke

Banan Banan Republic Jakke Læder Jakke Republic Læder Banan Republic dO4Ax4qvw