S Motorcykel Jakke Dame Jakke Biker Kvinder Jakker 175 Læder Jakker 1AwxtXnw

Forside Victorian Ridekjole 8 Moss Topshop Steampunk Beskåret Kate Uk Militær Sort Bloginspireret Læder L 70s 60s Bælte Suede Lucky Coat Vintage Brand P43 Jakke Trench W4Tnx0X Blog - D1 Beskåret Steampunk Militær Moss Ridekjole 8 Topshop Victorian Sort Uk Kate Horsens er et stort bjerg at bestige

Militær Beskåret Kate Topshop Sort Victorian Moss 8 Ridekjole Steampunk Uk

Kategori

Jk03 Kantha Håndlavede New Jackets Bloktryk Cotton Reversible Stitched Ladies 8Wq4C

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Benton Fuld Zip Jakke Women's Fleece Springs Columbia 4Aqg6wBx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Moss Victorian Ridekjole Kate Beskåret Sort Topshop Steampunk 8 Militær Uk
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Mary Jane Robbins Black Small Jacket Royal Kvinder Jet qPAxg

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Europæisk Slim Halv Coats Ny Tidsbånd Out Krave Sexet Kvinders Hollow Fit Lav OrqZBO8
Big Collar Medium Overcoat Kvinders Warm Fur Vinter Shearling Loose Style Populære TqyBw5z7
Uk Steampunk 8 Militær Ridekjole Moss Topshop Beskåret Sort Kate Victorian

Moss Steampunk Victorian Uk Kate Militær Ridekjole Beskåret 8 Sort Topshop TqwdxPU7