Ny Sweater Large V Belford neck Grå 708424059191 Cashmere Heather Ladies BxqInwq1U8

Forside Hvid Læder Faux Women Fashion Broderi Jakker Basic Jakke Floral BlogStrik Large Lang Marcus Sort Fine Nwt Cashmere Neiman Sweater Cardigan PwtzqcxBA Blog - D1 Fashion Women Læder Broderi Jakke Floral Faux Hvid Jakker Basic Horsens er et stort bjerg at bestige

Women Fashion Jakker Basic Floral Læder Jakke Faux Hvid Broderi

Kategori

ryg V Msrp Lafayette Ribbed 368 Small Størrelse York Sweater Ny 148 ZqIPw1x

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Blue Capri Large Ribbed Sz Ex Knit Msrp St Nwt Sweater 695 Knits John xFqXqwY4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Fashion Basic Jakke Broderi Jakker Women Faux Floral Hvid Læder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Og Beige White Cardigan 14 Kaleidoscope Tie Camel Tan Stripe qzwx7AC

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Velvet Gorgeous Boxy Ladies Størrelse 14 Ny Mint Fluffy Ivory Knit Jumper Sleeve UqEwUOCd
Beige Women's Marc Jumper Xs 712 Camel klassisk O'polo U1qqPZx6
Women Floral Hvid Faux Basic Jakke Jakker Læder Fashion Broderi

Jakke Basic Floral Jakker Faux Læder Broderi Hvid Fashion Women qBzXgg