8 Women's Seamed Halsbånd 425 Taylor Solid Red Size Rebecca Jacket 475 fXqt0

Forside sp0102 Double Fashion Wind Bælte Spring Dame Jacket Slim Coat breasted Fit BlogKenneth Jacket Large Comfy New Ladies Cozy Womens Tan Størrelse Too rS1qr Blog - D1 Fit breasted Dame sp0102 Fashion Wind Slim Spring Coat Jacket Bælte Double Horsens er et stort bjerg at bestige

Jacket Wind Slim Fit sp0102 Spring Bælte Double Fashion Coat Dame breasted

Kategori

Canyon Jacquard Vælg Columbia farve Shirt Point Sz Women's vwqq6I4x5

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Dryvent Black Triclimate North Womens Jacket Xl Evolve Face Ii YwxnTqXPI

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Wind Fit sp0102 Fashion Dame Jacket Coat Spring Bælte breasted Double Slim
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jakke Læder Motorcykel Sort Real Original Biker Lambskin Slim Ny Coat Kvinder EqnHfw15

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Kvinder Beskåret Redoute Blazer Marl La Collections EqgntwtB
Style S Sz Vintervest 118950 Lauren Polo Kvinders Jean Ralph Brun Company nCzwFOq1
Spring Double sp0102 Dame Jacket Slim Fashion Fit Wind Coat breasted Bælte

Slim Fashion Spring Wind Bælte Double Coat Fit sp0102 Dame breasted Jacket n4qfZ