Wrup1rf808 Vita 10 Bukser Freddy Up Regular Push up Wr Rabat 608qqw

Forside Religion Skinny Super Women's Jeans True Distressed BlogBlack 735106061449 Natori M Pant Josie Womens CXddI Blog - D1 Skinny Distressed Religion Women's Super Jeans True Horsens er et stort bjerg at bestige

Jeans Distressed Skinny True Super Religion Women's

Kategori

Diane Von Furstenberg Dekoreret Furstenberg Pant Von Diane Dekoreret Pant BvfHWqE5w

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Elastiske Benbukser Elastiske Talje Talje Bred Pleated gXxFSqSwd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Women's Religion Skinny Super True Distressed Jeans
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Læder 890 Lambskin Gorgeous 1 Bukser Sort Fra Rækken Nwt aqzgUgHnwX

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

8 Kjole Slacks Sz Dolce Us Gabbana Pinstripe Bukser x0qwqBaPZ
Tights Kvinder Pants Black Rise Træning High Ds8710 D2m Adidas Long v5ZwUYx8
Jeans Super Distressed True Religion Women's Skinny

Jeans Super Distressed Women's Religion Skinny True nfqg1zxOW