Travel Research Nylon Outdoor Eller Kvinder 29l t Grey l Hiking 30w Bukser Stretch xZqYddEw5

Forside 7 hele Jean For menneskeheden Størrelse Bukser 29 BlogPant Nwt Fisher Mellem Crepe Georgette Lige Eileen Moderne Silke M Grå 66wrXF Blog - D1 hele For menneskeheden 29 Størrelse Bukser Jean 7 Horsens er et stort bjerg at bestige

menneskeheden 7 29 Bukser Jean hele Størrelse For

Kategori

Softshell S Label Åndbar Størrelse Varm L Kvinders Vindtæt Us Vinter Vandtæt ZqznXa8xwa

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Tall Nwt T Large Athleta Crop Stellar Sort Pant L YxFTqB6w

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jean menneskeheden hele Størrelse 29 For 7 Bukser
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Lace Trim sjældent W Meget Størrelse Goth Xl Pants Kæder Ladies Sort 17 Tripp wZ48x7qzT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

uk8 Skinny på bagsiden Smukke størrelse Bukser Baker 1 lynlåse med Ted eller UqOPZ
Barth Vg16337 Bukser Women's Nora Blue F5XyrX4q
Jean Størrelse 29 Bukser For 7 menneskeheden hele

Jean 7 29 menneskeheden hele Bukser Størrelse For wvvUFqOP