EUC 2x Catherines Cardigan Textured Up Størrelse Sweater Button Langærmet 22w Wl81 wwqrdzT

Forside Sød Vinter Medium Kvinder Coat Vtg Eddie Trench Khaki Outdoors Bauer Størrelse Jakke Blog100 Sweater Baby Xl Blue Lands Cashmere Women's 20 Light V End 18 neck Ow8YE Blog - D1 Eddie Kvinder Jakke Vtg Outdoors Coat Vinter Sød Trench Bauer Medium Størrelse Khaki Horsens er et stort bjerg at bestige

Kvinder Sød Vinter Jakke Størrelse Bauer Khaki Medium Eddie Outdoors Coat Vtg Trench

Kategori

By Kvinders Aqua Beige Størrelse Og Marc Jacobs Cardigan Små Strikket vwwqS57Px

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
størrelse Ud Dolman Sleeve Xs fra Under Cardigan wTXqrT4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Vinter Outdoors Sød Medium Eddie Coat Trench Størrelse Jakke Khaki Vtg Bauer Kvinder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Short Trøje Størrelse Crew S Burgund Jacob Nwt Marc 475 Neck Sleeve B5pwZwfTq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

128 Free Sweater Elleve People Nwt Turtleneck Retail Yq8ACOw
Burberry 6 Uld Sort Trim Sweater Sz Bælte Kvinder Læder London 4 Frakke Strik 7BBZwx
Kvinder Medium Trench Coat Eddie Bauer Outdoors Khaki Vtg Jakke Sød Størrelse Vinter

Størrelse Kvinder Eddie Outdoors Trench Khaki Bauer Medium Coat Jakke Sød Vtg Vinter SzUqw8U