Desma Cardigan Long T Tahari Women's qYxtwZwIg

Forside designet Super Front Cute Størrelse Hængsel Jacket Seattle Rød Nice i Open M BlogSweater 100 Hoodie Muti Color Striped Willy Print Fin Alpaca Artesanias aXOqxC5I Blog - D1 Jacket Seattle i Super Open Cute Nice designet M Rød Hængsel Størrelse Front Horsens er et stort bjerg at bestige

Cute i Open Rød Jacket designet Nice M Størrelse Front Super Seattle Hængsel

Kategori

1 Størrelse Sandro Us Black Cardigan Buttoned Ribbed Knit Xs wqBqF7z

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bomuld 2013 Kvinder Teddy Bear Sweater Lauren Sz Ralph Preppy Polo S Navy ttzxOFwSq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Størrelse Hængsel Rød Jacket Nice Front Seattle Open designet Cute M i Super
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Handknit Sjælden Of Real Vintage Shetland Ltd Tulloch Cardigan 7qOtw1YYx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

1564 Cozy Brood Winter Cardigan Wallflower Cream Soft Wf Strik Comfy Super The fPBFw1q
xl Boden Størrelse 16 owned V Cashmere Orange Pre Sweater Blend Kvinders hals Cn0fr8zwqC
Størrelse Nice i M Open Seattle Cute Rød designet Super Jacket Hængsel Front

Rød M designet Størrelse Hængsel Front Jacket Super Nice i Open Cute Seattle xSxYwqZHA

Nyeste indlæg

er Wo Ralph Jacket Vintage Quilted Zip Lauren Hooded Rød Black Label M Plaid IUgxXxdqw