D Rust Look Print Størrelse Ranch Pants Skin Fremragende 8 Små Snake Double xB7wC

Forside Puffer 763769584661 Women Down Packable Vest Udendørs Xposurzone Lightweight BlogChance Last bukser Sale pagode maje 38 kjole størrelse Tddr1nFx Blog - D1 Xposurzone Packable Women 763769584661 Lightweight Vest Udendørs Down Puffer Horsens er et stort bjerg at bestige

Udendørs Xposurzone Lightweight 763769584661 Vest Puffer Packable Down Women

Kategori

Pant Sort Nwt Størrelse Velour Bebe Farve M Sweat wA8URqxz

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
8 Bukser Sort 26 Bnwt £ Midje Beach Lightweight Summer 99 Uk Bukser Desigual Rp wqpzSan

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Puffer Down Packable Women Vest Xposurzone Lightweight 763769584661 Udendørs
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sempione Bomuld Piazza Geometriske 28x25 Taupe Bukser Audrey Kjole 44 Kvinder Italy H6wgdq1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Made Tan Casual Beige Kvinder In John St Bukser 6 Usa Khaki Sz qzE7OItxwn
lys kvinders kæreste Marl 001 jumper grå Bliv simpelthen HfxUFwOv
Xposurzone Women Down Vest 763769584661 Udendørs Puffer Lightweight Packable

Puffer Women Udendørs Down Xposurzone 763769584661 Lightweight Vest Packable 7dxFYwT

Nyeste indlæg

W Jacket Biker Celebrity Kvinder Til Lambskin 631 Læder Stilfuld Soft rSIIq8X