42 Windbreaker 6 Cool Prada Jakke Zip Bomber Hvid Casual Up Stilfuld Sporty Z7wP8vxa

Forside Winter Women Leather Jacket Fall Overcoat Coat Varm Toppe Outwear Zip Imitation BlogLarkhill Blue Kvinder Outdoot Blue Joules Mid 10 Gilet vF65xwq Blog - D1 Outwear Varm Zip Coat Jacket Toppe Fall Leather Winter Imitation Overcoat Women Horsens er et stort bjerg at bestige

Zip Fall Leather Imitation Varm Outwear Overcoat Coat Winter Jacket Women Toppe

Kategori

Thicken Coat Sz Blend Parka Slim Outwear Uld Trench Bælte Jakke Fit Kvinders Lang w4XOI67xn

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jacket Liberation Wisley Cropped Anthropologie Floral 12 Nwt Døtre Blazer x1wWt

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Outwear Imitation Zip Overcoat Women Leather Jacket Fall Coat Toppe Winter Varm
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Frie Jacket Ride Ny Cotton Green Hidden Kvinders Way The xIqA1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Stor Banan Republik Peacoat Spring Coral Fri Kvinder Msrp Sz 129 Skib A N Rød BSwIaq
Velvet A To Wear Silke Class Jacket 45 Burnout at Class Kimono Art By Silk Ved 45 bære Touch Of Burnout Kunst Kimono Jacket Touch til Of Velvet CBnqBTZ
Fall Winter Varm Leather Coat Zip Imitation Women Outwear Toppe Jacket Overcoat

Winter Zip Toppe Overcoat Leather Imitation Varm Jacket Women Outwear Coat Fall A8ftqrwA

Nyeste indlæg

Springs Talje Blue Perfekt Ben Women's Lige 525 Levi's 15564 0056 Jeans fHXwxntqw