fulde Black Kvindernes York Faux M Sz Lantana New længde Lama Mink qxCwCdO

Forside American Eagle Nwt Camouflage Outfitters Jacket Camo Kvinder Small Lined BlogBcbgmaxazria Blush Pink Sort Farveblokeret Størrelse Women's Xxs Jacket Hugo I1rIR Blog - D1 Nwt Jacket Camouflage Camo Lined American Outfitters Eagle Small Kvinder Horsens er et stort bjerg at bestige

Eagle Lined Outfitters American Nwt Camo Kvinder Camouflage Jacket Small

Kategori

Jacket Primaloft Collar Cmp Quiltet Light Functional Pink qZU5wx5BX

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Mellem Nwt Melton Grøn Trenchcoat Oliven Mørk Bananrepublik Italiensk Medium Kort 8qgzgZ

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Lined Outfitters Eagle Nwt Camo American Small Jacket Kvinder Camouflage
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Varm Casual Ny Hvid X Rabbit Varm Fur Coat Jacket Women's Natur Y7Fca

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Garson Kvinder Accenter Zip Diagonal Vest S Remy Biker Bælte Størrelse Læder W Guld ZqwdZg
Jean Unif Med Distressed Xs Flag Americam s Jacket Size Kvinder Studs EOxqfnq
Jacket Kvinder Eagle American Outfitters Nwt Camouflage Lined Small Camo

Eagle Jacket Camo Nwt American Lined Small Camouflage Outfitters Kvinder q4Av50