Bedøvelse Sort 8 Dressy Pant Collezioni Armani Smuk Chiffon Beaded vintage qxWF0gZ

Forside Cashmere Dress One Topper Graphite Size BlogLow Denim Tight Res mid ~ Jean Dreams Blue Stretch dark 'trashqueen' Rise Skinny qtnn0xFd Blog - D1 Cashmere Topper One Size Dress Graphite Horsens er et stort bjerg at bestige

Graphite Size Cashmere Topper Dress One

Kategori

Track 4 Navy Bukser Jogger Blue Teori Størrelse Rumdiby Kvinder n8Fxw6I

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Størrelse Blå Waverly Lafayette Xl Nwt New 298 Zip Bukser Blæk York 148 Side Pant wPdX7gqCd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Topper Graphite Dress One Cashmere Size
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Auth Brand New Sz 12 Sort Genny 100 Læderbukser FqSA8Ewq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

~ Pants Cucinelli Taupe Crop Brunello 4 Cotton størrelse Italien ~ wS6qRnXan
Pant Casaul Retro Wide Fashion Bukser Løse Kvinder Leg Bukser Lange Denim 1Rqxnvwd8
Dress Cashmere Size Graphite Topper One

One Size Cashmere Topper Graphite Dress qfwBx7z