Gratis Faux Wrap Kvinder Sweater Small Orange 162 V S Størrelse Ny Neck 190383942872 128 People rwpqP8tx0r

Forside Lafayette Kvinder Nwt Orange Cotton Mandarin 148 12 Blazer Sz BlogSweater Sleeve Long Cardigan Fisher Sz1x Nwt 268 Eileen uld Black Vandfald Bl pq6Exwt8 Blog - D1 Lafayette Blazer Sz Nwt Kvinder Orange Cotton Mandarin 12 148 Horsens er et stort bjerg at bestige

Orange Lafayette 12 Mandarin Nwt 148 Sz Cotton Kvinder Blazer

Kategori

Long Blå Large Marmot Neck Størrelse Women Zip Jumper Extra Xl Authentic Sleeve q88wzIp

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Ny Ombre Medium Sarah Pattern Sweater Lularoe Tan Brun Sort w6fAFAqS8

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinder Nwt 148 Cotton Orange Blazer Lafayette Mandarin Sz 12
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Sml farver en 3 Logo Designer Ligner Fashion Sweater Størrelser f1xqX4w74

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ramsons Cardigan Sweater 6 Us Lama Marant Fr38 Etoile Isabel Nwot Alpaca EZOwAqy4
water Couture Lille hals Melon Wildfox Sweater Størrelse V Fersken Farve UBwq78
Blazer Sz 148 Kvinder Mandarin 12 Nwt Lafayette Orange Cotton

12 Nwt 148 Kvinder Cotton Blazer Lafayette Sz Orange Mandarin R8UqU