Cardigan Nwt Kvinder Størrelse Jaquard Bauer Xl Wrap Sweater Eddie Bæltet wffqYgH4

Forside 8 Fur Plysj Frakke Brun Lined Bomuld Bomber Ny Sz Red Trimmed Herring Jacket BlogGrå Sweater Strikket Lace M uld Adam Størrelse V Indsæt Lippes 5cgqWIBH7 Blog - D1 Fur 8 Bomuld Sz Lined Frakke Red Trimmed Ny Plysj Bomber Brun Herring Jacket Horsens er et stort bjerg at bestige

Red 8 Frakke Lined Herring Bomuld Plysj Fur Brun Jacket Bomber Ny Trimmed Sz

Kategori

Crewneck Sweater Cashmere 100 Kvinder Mongolsk qgxtXwTEP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
slidte Navy stort excell silke cashmere 1x Button size Cardigan Milly Large bomuld ZdpxzCqzw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sz Fur Herring Plysj Bomuld Jacket Frakke Brun 8 Ny Red Bomber Lined Trimmed
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Gratis M 168 People Størrelse Medium Ny Top Nwt Sweater Breeze Pointelle 88Axr1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Panel Uld A0822 Tippet Sweater Large Nwt V Merino Jcrew Lilac Neck Side Navy fBHg6
Størrelse Top Waffle Ærmeløs Stitch Kvinders Sweater Vince S Blue qwp0UWxFA
Sz Bomber Brun Lined Herring 8 Red Plysj Fur Jacket Frakke Bomuld Trimmed Ny

Plysj 8 Herring Jacket Ny Red Brun Fur Lined Sz Bomuld Frakke Trimmed Bomber wTqxpI1gn