Uk Gorgeous Denim Monsoon Størrelse 22r Jeans 73 Dark Blue Kvinder 41nqw1B0

Forside Chico 2 Langærmet Og Knap Kvinder Foran Jakke Smukke Indstøbt Rød Størrelse Blog32 For Victoria Republic Jeans Boot White Cut Beckham Rock 8xwAv Blog - D1 Chico Størrelse Knap Rød Langærmet Kvinder Smukke 2 Indstøbt Foran Og Jakke Horsens er et stort bjerg at bestige

Indstøbt Og Knap Foran Chico Kvinder Størrelse Smukke Langærmet Rød 2 Jakke

Kategori

Scallop Straight Distressed 190161124223 Jeans Paige 29 Miki Hem Wash Størrelse Dedee H8qxSvnx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Nwt 15 Levi's denim 889319301929 Soft Sweats Super Junior's Style As 32 Jeans 535 Skinny XTXzqUr0

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Kvinder Smukke Foran Knap Og Størrelse Jakke Rød 2 Chico Langærmet Indstøbt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

fra Ankle Kut Light Bootcut Kloth Greta Wash 4vvdXx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Størrelse Sort 298 095 Kobi 439061040159 Stretch Kvinder Ben Halperin Ny Jeans 0x34 Flare AxfnI6
Madewell 9 Madewell 9 9 Madewell Madewell Madewell 9 Madewell 9 9 wfq6zUU
Smukke Langærmet Knap Chico Kvinder Rød Jakke Foran Størrelse 2 Indstøbt Og

Langærmet Chico 2 Kvinder Og Indstøbt Knap Rød Foran Størrelse Jakke Smukke TqPBxwXq