Belt length Casual Fashion Loose Slim Blue Coat Ny Occident Women Trench Full q8tUfx

Forside 8 Navy Bonnie Elie Tahari 448 Jacket Ny Sz BlogCashmere Stilfuld Sweater Jakke Real Fur Womens New Frakke Outwear Cardigan Mink qOASxCFwq Blog - D1 Sz Jacket Tahari Elie Navy Ny 8 Bonnie 448 Horsens er et stort bjerg at bestige

Navy Jacket Ny 8 448 Bonnie Elie Sz Tahari

Kategori

Outwear Fur Parka Overcoat Coat Warm Winter Fashion Ny Kvinder Fox Thicken Trench ZYw7OqqfB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
6 Jakke Beskær Ro ali Størrelse Kvinder Sort q0axSRt4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sz Bonnie 448 Ny Jacket Navy 8 Tahari Elie
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Azalea Medium Msrp Face Nwt North The Windy Hoodie Kvinder 140 Sz 00 Jakke Pink xtqPv0qwp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Winter 2019 Fit Warm Outdoor Kvindedragtjakke Slim Glansende Candy Fur Overcoat XwqB1BF
M Dame Vandtæt Jakke Nwt Sort Pendelton uld Størrelse Oq7PWwBC
Ny Bonnie Navy Tahari Elie Sz 448 Jacket 8

Sz Jacket Tahari Elie 448 8 Ny Navy Bonnie wRTfIRqY