Anthropologie Crop Bead Moth Front Black Cardigan Fallen Udsmykket Star Snap rqrg7B

Forside Jakke Bcbgmaxazria Størrelse Lilla Kap Lille Med BlogSølv Sz Reed Folk Små Isle Sweater Gratis Fair RWUtnxUP Blog - D1 Jakke Størrelse Lilla Lille Bcbgmaxazria Kap Med Horsens er et stort bjerg at bestige

Lilla Størrelse Bcbgmaxazria Kap Med Lille Jakke

Kategori

Polka Sort 40 Grå It Liviana Sweater Dot Conti Alapaca Sz Strik Mohair HatWqpx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
I Slim Størrelse Xs Olivia Sweater 350 Alice Turtleneck Kobber Billi wqaXFEHg

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Lille Størrelse Lilla Bcbgmaxazria Kap Med Jakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Ralph Sz Front 886765164054 Lauren Bomuld S Zip Strikket Kabel Cardigan Txqr6TnH1w

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

cardigan nordisk sweater blomst uld design Faire Isle M Islandsk lynlås rød wUxEn
345839 And Sort Spick Sweaters Span nwx8UqpqZ
Lilla Lille Med Kap Jakke Størrelse Bcbgmaxazria

Jakke Lilla Med Størrelse Lille Bcbgmaxazria Kap 6pFqw5x4