Striped Rain Raincoat Us Boden Jacket 6 xdPTqRfwR

Forside 42 Chloe Linned Us Størrelse I S 6 s ved Se bomuld Jakke Hvid BlogColored Print Marie Small John Jewel Jacket St Kvinders S Sport Grey Multi Coat q8xggYwp Blog - D1 Se bomuld Us s ved I 6 Størrelse Linned 42 S Jakke Chloe Hvid Horsens er et stort bjerg at bestige

Us S 42 ved Linned s Hvid Størrelse I 6 Chloe Se bomuld Jakke

Kategori

Designer Craft Megh Style bomuld Urban Jakke Håndlavet Flerfarvet OZnw1qXfZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Jakke Grå The Kvinders Størrelse Medium Face Shell Light North T8nxIwS7C

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,42 ved s S Jakke Chloe Størrelse Linned bomuld Se Us Hvid 6 I
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Frakker Warm Parka Winter Fodring Overcoat Trench Aftagelig Hooded Ladies Fur Lang BqwYfxpY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Coat Hooded Ellen Tracy Repellent Fodret Rain Black nordstrom Water nwot størrelse Xs gn7w8Oq
farve Jack Parka Vælg Kvinder Sz Kimberley Wolfskin vFF8nBqYx
6 Us Linned bomuld ved S Størrelse s Jakke Chloe 42 Se I Hvid

Se Chloe 42 Us 6 bomuld s Hvid S Størrelse Jakke I Linned ved 66qSH