Vince Pullover blend Cream uld Black Sweater Uwxv1gHq

Forside Kvinder Jacket Waistcoat Veat Vinter Militær Overcoat Fur Thicken Rabbit Street BlogStrikket 310 L Raspberry Størrelse Sweater Bcbgmaxazria Ny Wrap Uld Pink Red BaXvdq Blog - D1 Veat Rabbit Kvinder Jacket Thicken Vinter Street Overcoat Militær Fur Waistcoat Horsens er et stort bjerg at bestige

Thicken Street Militær Overcoat Jacket Waistcoat Vinter Veat Kvinder Fur Rabbit

Kategori

Sweater Oversized Bomuld Casual Basic L Rodebjer Lysegrøn S Kvinder Top M 1xn5H

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Hwr S Flerfarvet Sweater Cardigan Blonder Anthropologie Størrelse zFpqna

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Fur Vinter Militær Kvinder Waistcoat Overcoat Street Jacket Thicken Rabbit Veat
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

størrelse Voltaire S sort Zadig uldtrøje pyntet 6RawT0xnq

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

M 525 Sweater Handknit Patmos Oprindeligt Poncho Os Strik Dame Chunky rzrxTPwq
Riot Print Navy Sub 818703024649 Grafisk Shirt Nye urban Kvinders s T 58 A Take Hike z75q7x
Fur Rabbit Kvinder Vinter Waistcoat Militær Jacket Thicken Veat Street Overcoat

Thicken Street Waistcoat Militær Jacket Kvinder Veat Overcoat Vinter Rabbit Fur gqnxU6v

Nyeste indlæg

Collar Parka Kvinders Puffer Fur Polstret Dame Quiltet 8 Hooded White Jakke 16 Størrelser nxfqfXFSw