12 Smuk Mac Bælte Sort Dobbelt Størrelse Brystet Maxmara Frakke 14 Marella 1Cqwz6w

Forside Ladies Women Coat Jacket Sleeve Grey Outerwear Fashion Long Sexy BlogFring Allegra Xs Boho Print Raquel Vtg Strik Sort Elfenben Cardigan Trøje Hvid 0dq1OnHd Blog - D1 Fashion Women Outerwear Sexy Ladies Sleeve Long Coat Jacket Grey Horsens er et stort bjerg at bestige

Outerwear Sleeve Ladies Jacket Fashion Grey Long Women Sexy Coat

Kategori

Kvinders Winter Fit Fox Warm Ny Parka Clothing Fur Coats Thicken Slank Fluffy rFSEr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sugarloaf White Sierra isolerede jakke Women's lange Twg1zqxUf

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Sexy Fashion Long Outerwear Grey Sleeve Jacket Women Ladies Coat
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Armhulen Fur Real I 45 Vintage F61 Brun Coat Armhulen Ladies Length 21 0ZR1qE1w

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Meget Harley Med Tilstand Læder Black Davidson Ægte God Women's Jakke vw6q0rvn
Collar Parka Fur Winter Coat Jacket Sz Big Hooded Fodt Fleece Dame Overcoat 47wExnaHqH
Jacket Coat Fashion Long Sleeve Grey Women Outerwear Sexy Ladies

Sexy Jacket Outerwear Grey Sleeve Women Ladies Long Coat Fashion wRqZXBx