Down Easy jakke Lucky Third Euc Sweater Xs Button Brand Størrelse Layer wqagtt8Ix

Forside Fall Quilted Medium Faconnable Lightweight Jakke Tan Brown Coat M Women BlogBlue Miss krave Trim Selfridge Coat Faux Fur Dolly Women's wqZqaB Blog - D1 Faconnable Coat Brown Lightweight M Jakke Medium Quilted Tan Women Fall Horsens er et stort bjerg at bestige

Faconnable M Tan Quilted Women Lightweight Coat Fall Jakke Medium Brown

Kategori

Xl Designer Karamel Dame Vintercoat Størrelse Varm Quiltet Mærke zSS14Y6

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Kvinder Jakke Kvinder Læder Efterår Fur Coat Winter Slim Sort Short nRpHTqvH

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Jakke Coat Quilted Fall Brown Medium Tan Faconnable Women Lightweight M
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Kvinders Retro Længde Lang Æske Europa Kjole Bælte Fashion Bowtie Sz Chiffon 1rqR1

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Fashion Slim Punk Outwear Coat Fit Jacket Læder Lapel Kjole Womens Lang Trench FwrOFa
Hooded Suede Tan Læderjakke Heavy Coat Women Medium Sonoma S7zqTwtxS
Brown Medium Lightweight Faconnable M Women Quilted Tan Fall Jakke Coat

Jakke Quilted M Tan Medium Brown Faconnable Coat Fall Lightweight Women gqEzY