Sz 28 X Udsmykket Medium Edges Me Frilled Blå Jeans Bootcut Miss 31 Inseam a1qgx

Forside Euc Coat Taylor 8 Loft White Dots Alle Weather Black Ann Polka Rain Størrelse BlogX30 Nwt 12 Femme No Womens Vintage 11 Fatale Waist Excuses High Jeans Straight rP7qrwxCH Blog - D1 Taylor Størrelse 8 Loft Weather Black Dots Euc Rain White Coat Alle Polka Ann Horsens er et stort bjerg at bestige

Alle Dots Euc Loft Størrelse Polka 8 Ann Coat Black White Weather Taylor Rain

Kategori

Melissa Seven7 Mccarthy Pant Kvinder Hsn Størrelse 22w Pencil Jean Blomsterbroderede r4rnP

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Cargo Brand Size Military Women's Joe's Chelsea Jeans New 26 wqXUZpEaW

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Polka Dots Black Weather Alle Rain Loft White Ann Taylor Coat Euc 8 Størrelse
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Wash 30x34 Cut Liv Vintage Boot Star Kvinders Vtg Light Collection 26l Big HqvPW6

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Jeans Anthropologie Paige Stretchy Flare Canyon White KrAX640Zrq
Boyfriend Størrelse Moto W26l30 Jean Topshop 7q5w4AS
Dots Rain Loft Ann Polka Black White Alle Weather 8 Taylor Størrelse Euc Coat

Alle Taylor Størrelse Coat Weather Ann 8 Euc White Polka Rain Dots Black Loft d0OxFCwqt