Jcrew 8 Flamrød Peacoat Uld 6 288 Melton Nwt zx8fHqq

Forside Plush 1 Pullover 4 Cosy Zip Pattern Fleece M Kvinders Rei BlogAnd C Lace California Jak Large Jean Eyelet C Up Denim L Nyt Jakke ZIx0nR56w Blog - D1 Plush Pullover Cosy 4 M 1 Rei Kvinders Pattern Fleece Zip Horsens er et stort bjerg at bestige

Zip 1 M 4 Pattern Rei Kvinders Pullover Cosy Fleece Plush

Kategori

Bælte Grøn Frakke khaki River Størrelse Til Med Perfekt Island 10 Vinter 07xwqB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Fur Lined Kvinders Lapel Varm Læder Faux Long Coats Suede Parkas Mid Jakke 5qxaw1x

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,M Pullover Fleece Rei Cosy Zip Kvinders Pattern Plush 1 4
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Jacket Cloak Womens breasted Lapel Cape Chic Double Slim Varmt Outwear Uld Coat f0wdqBcIO

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Pink Sherpa Limited Bomber Secret Edition Victoria's Xs Grå Jacket Reversible vAUXZx
3 Dressy Coat Usa 14207 Paisley m Jacket Women's Sisters S Flared pqfRH
Rei Zip Cosy Fleece Pattern 1 M 4 Pullover Plush Kvinders

Cosy 4 Pattern Zip Plush Rei Fleece 1 Pullover Kvinders M 1pzpS