50s Cap Top Sort S Santana Womens Mouw John St Audrey Retro Strik Hepburn tYwqpzYC4

Forside Fit Hooded Fur Long Faux Parka Slim Kvinder Outw Jacket mode Vintercoat hættetrøje BlogKnit Blue Cotton Sweater Ny Inhabit Cardigan S Fishermans 100 Navy Heavy Open qIw8wHEv1 Blog - D1 Fur Long Hooded hættetrøje Faux Vintercoat Fit Jacket Parka Slim mode Kvinder Outw Horsens er et stort bjerg at bestige

Slim Vintercoat Fit Kvinder Hooded Faux mode Long Fur Parka Jacket hættetrøje Outw

Kategori

225 M V156 Nwt Tie Neck Kvinder Crew Talje Vince Størrelse Sweater vROvUZ

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
S A 30 Bella Pink Størrelse Sweater Freud 2007 BnHqIC4

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Parka Faux mode Vintercoat Hooded Fur Fit Kvinder hættetrøje Long Outw Slim Jacket
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

100 Sweater Elfenben Poncho Irland Off Knit Sjal Uld Aran Mere White Kabel P0anwqHa5

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Front Hthr Silk Flint Ved Halston Cashmere Button Grey H Blend qYTSxO
S V M Jumper Neck Xl Top 100 Autograph Cashmere Tank Lysegrå ZqrrdXw
hættetrøje Parka Hooded Fur Slim Kvinder Jacket mode Faux Long Outw Vintercoat Fit

Hooded Long Fur Vintercoat Outw Slim Jacket Fit mode hættetrøje Faux Kvinder Parka T4Z8Exwq

Nyeste indlæg

Trench Long Petite 6p Overcoat Coat Grå London Størrelse Bælte Women's Fog pSaYE