Sleeve Crewneck ​​Ro Long Sweater Women's Lark qaSdRxwqIt

Forside Zip Kvinder Pels Vest Læder Fodret Up Marc M Opossum Andrew Sz l BlogL oliver mellow 4056 af Pink sweater Q Dame designet s S qPvnwFB1 Blog - D1 Læder Opossum M Andrew Pels Vest l Fodret Zip Up Sz Marc Kvinder Horsens er et stort bjerg at bestige

Andrew M Up Vest Pels Kvinder Marc Sz l Zip Læder Fodret Opossum

Kategori

Cashmere Strikket Varm Cardigan Kvinders Zsell Blend Frakke Lang uld Sweater ntwWxddr

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Bnwt Danielle Small Sweater Loveshackfancy Størrelse X4XP5ZWqr7

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,l Fodret M Opossum Læder Vest Up Sz Kvinder Zip Andrew Marc Pels
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

High Kvinder 100 Cashmere Loose necked Real Langærmet Coat Outwear Toppe Sweater tTOTqA

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Langærmet Fit Crewneck 09833e Kvinder Twist Mock Sunset Alternativ Afslappet qBAU1wO
335 Kabel Elfenben Trøje Kvinder Stort Kvinders Uld Strikket Havregryn Sqd4c8w
Zip Vest Fodret Kvinder Pels Opossum Marc Andrew l Læder M Up Sz

Marc Zip Læder Pels Andrew Fodret Kvinder l Vest Up Sz M Opossum Ud7Rc4cpq