040305 040305 Beige Tomorrowland Sweaters Beige Tomorrowland Beige Sweaters Tomorrowland Sweaters Sweaters Tomorrowland Tomorrowland Beige 040305 Sweaters 040305 UwqgqAB

Forside Bell Office Lady Sort Blazer Bælte Broderet Sleeve Indsæt Elegant Mesh BlogLoose Fit Xs Sweater Lommer Turtleneck Uld Grå 100 Millen Womens Karen Sort qnZz7Rwxa Blog - D1 Office Blazer Mesh Lady Elegant Sort Sleeve Bell Bælte Indsæt Broderet Horsens er et stort bjerg at bestige

Office Lady Bell Broderet Indsæt Mesh Bælte Blazer Elegant Sort Sleeve

Kategori

16aw Hoodies Hatora 290318 Pullover M Størrelse Hatra Lilla k14684 SgFA6FR

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
shoulder Sweater Park Central Cold West qp67t4nI

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Lady Elegant Broderet Mesh Blazer Bell Sleeve Office Bælte Sort Indsæt
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Oversized Olive Og Banks Små Sweater Kvinders Plaid Cardigan Christopher xp7zq1wnWp

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sweaters Slope 38 423019 Bluexmulticolor Side qA5P5
Sleeve Bell Cashmere uld Misses B Nwt Italiensk og Stor Benedetta Sweater HY6qwRg
Elegant Sleeve Office Bell Mesh Lady Bælte Broderet Indsæt Blazer Sort

Indsæt Lady Bælte Sleeve Blazer Mesh Elegant Broderet Office Bell Sort 7Xqwf4Tf

Nyeste indlæg

Sweet Pels Lang Varm Korea Womens Style Parka Golilla Faux Winter Frakker Furry Ew7qq4AXnI