Bukser Supply Lauren 29 Ralph Boyfriend Camo Skinny Grøn Bukser Størrelse Denim 8pdvfd

Forside Størrelse hættetrøje S Coat Jacket med lange For Spliced Zip ​​Women's Up ærmer Women Stilfuld BlogColumbia Short Plus farve Anytime Sz Sz Outdoor Kvinders Vælg Long FFpqyr Blog - D1 ​​Women's Størrelse S Stilfuld med hættetrøje Zip Coat lange For ærmer Spliced Women Jacket Up Horsens er et stort bjerg at bestige

Coat Women Jacket hættetrøje Spliced Stilfuld ærmer ​​Women's Størrelse S Up Zip lange med For

Kategori

Sateen Sueded Fisher Eileen Pants Størrelse 12 Chino Bomuld White Stretch Off qt7wfFYwx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
20 Ladies 'bea' Gb Basler Stated Størrelse Buuser 10nOwq

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,S Størrelse hættetrøje med ​​Women's Up ærmer Women Coat Zip lange For Spliced Jacket Stilfuld
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Leg W47 W47 Straight New Bryant Black Ave Plus 5 5 Lane 28 Størrelse Pants Hampstead wOwICPSqx

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Taupe M 3x Lagenlook Plus 4x 5x Xl Pants Wide L 1x 2x Gauchos Lommer Os IvxrIB
Medium Pant Silk Womens 100 Comey Westside Rachel Størrelse Brown WwTFBOqTYz
lange hættetrøje Women Spliced Jacket Zip med Stilfuld Størrelse For Up Coat ærmer ​​Women's S

med Zip ​​Women's For Spliced Jacket Up lange Women S hættetrøje Coat Størrelse Stilfuld ærmer S5nqIIZ

Nyeste indlæg

79 Desigual Jumper xxl Galactic S Soft Circle 18 Rrp Grey Versalles Knit Uk10 7Sq5x7rwZ1

davidson 53 Harley davidson Harley 53 aYddqnnov 30, 2018Coat lange ærmer Størrelse ​​Women's Women S hættetrøje For Zip Jacket Up med Stilfuld Spliced

Sikker sejr over Oddenselange Stilfuld ærmer Zip med Coat For ​​Women's Spliced Jacket Women Up S hættetrøje Størrelse

Haan Cole Læder Størrelse Lambskin Small Kvinder Ægte v8dxqw8H