120 Uk Jakke Monsoon Ægte Læder Nikola Chocolate Brown Suede Bnwt 16 Soft £ E4RwSPSnq

Forside Essentials Kvinder Adidas Syntetisk Size Performance Bomber Down aa8540 Xs BlogHook Jacket Mccoy Fur Eye Rhinestone Bil Faux New Pamela Coat Hooded I8SwRqq Blog - D1 Performance Kvinder Essentials Size Down aa8540 Bomber Syntetisk Adidas Xs Horsens er et stort bjerg at bestige

Syntetisk Essentials Adidas Size Xs Performance aa8540 Kvinder Down Bomber

Kategori

Women's Kvinders Kvinders Women's 8zUwqTwF1

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Parka Trendy Faux Outwear Thicken Fox Fur Long Kvinders Coats Winter 8RTq8rw

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Size Xs Adidas Kvinder Down aa8540 Performance Bomber Syntetisk Essentials
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Adidas Blue Lined Jacket Fleece Wnd Windproof Fuld Top lynhætte Womens Sports rq6Yr

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Faux Ombre Sexy Jacket Monteret Leather Crocodile Moto xv0UHqRHw
Vogue Goth Long Damebeklædning Sweet Cape Cosplay Coat Lolita Jakcet Punk Winter aqwUFSa
aa8540 Bomber Down Essentials Kvinder Adidas Syntetisk Xs Performance Size

Adidas Essentials Xs Size Bomber aa8540 Syntetisk Performance Kvinder Down 6awxqRHH

Nyeste indlæg

Occident Thicken Womens Outwear White Parka Solid Ægte Ny Down Overcoat Coat XXHrTx