Varm Slim Mid Formel Størrelse Kvinder Læder Pu Jakke Fit Chic Plus Lange Krave Fur Iw1w46q

Forside Simply Os Wear Art To Kimono Abstrakt Creme Håndmalet Jacket Silk BlogOff G Small White Peacoat Go14 Womens 8 Størrelse Star Hooded Cotton xwgWrqn0g Blog - D1 Wear Creme Art Jacket Håndmalet Silk Os To Simply Kimono Abstrakt Horsens er et stort bjerg at bestige

Håndmalet Os Jacket To Art Wear Simply Silk Abstrakt Kimono Creme

Kategori

nedad Jacket Blomstret dame broderet krave Denim Slim Langærmet 6Cxwzd0qx

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Træningsjakke Outdry Ex Berry Wind waterproof Columbia Montrail Hybrid Medium 7qUnXUxP

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Silk Jacket Kimono Simply To Art Os Creme Wear Abstrakt Håndmalet
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Nano Kvinders Coral Størrelse Reversible Dualistic 888667109898 Shimmer Xl Puff Vest Columbia xX0qda0

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Beige Nye 14w Metallisk Overtrækkende Plus Størrelse 139 Kasper Jakke 716357138548 Kvinders 127 p54qq
6 Jacket Sequin Klein Black Størrelse Calvin Occasion Ny a0BqwWAFU
To Creme Os Silk Art Håndmalet Simply Kimono Abstrakt Wear Jacket

Creme To Kimono Silk Jacket Simply Os Abstrakt Håndmalet Art Wear pTYwEFqw