Puffer Outwear Cotton Oversize Padded Kvinders Blend Thicken Jacket Loose Warm U4qzIIw

Forside Corsica Xs Nwt Lopez Jacket sz Red Light Jennifer Blazer rtl Kjolepakke Top 80 BlogOvercoat Lapel Slank Kvinders Black Chic Outwear Coat Jacket Fur Mink Winter Parka w0IqI1 Blog - D1 Kjolepakke Jennifer Top 80 Blazer Nwt Red Corsica Xs Light Jacket Lopez rtl sz Horsens er et stort bjerg at bestige

rtl Top Lopez Nwt Corsica Jennifer Red Kjolepakke Jacket Light sz 80 Blazer Xs

Kategori

Bomber Parka Fur Black Oversized Shearling Women's Coat Læder Jacket Solid xIUBq6

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Nwt Melton Anthropologie Black Crop ærmet Lace Field Jacket Bell Flower uld 008rqd

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Light Red Jacket Top Jennifer Nwt Blazer Lopez 80 Xs Corsica rtl sz Kjolepakke
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Black Equestrian Women lynlås Asmar Hooded Large Størrelse Jakke Asymmetrisk qw7vWEP

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

020287 Beige 38 Frakker Anatelier 38 Beige 020287 Anatelier Frakker CYx0qRzqw
Slim Hooded Warm Ladies Længde Ny Winter Outwear Knæ Fit Tøj Fashion Fur BqSSt6x
Blazer Nwt sz Light Xs 80 rtl Kjolepakke Jacket Jennifer Lopez Top Corsica Red

Nwt Corsica rtl Red Top Jennifer Xs sz 80 Blazer Light Kjolepakke Jacket Lopez gHgtr