S Bukser Waisted Zara Brown High With Size Light Belt xIP8wqRP

Forside Pu Frakke Damemode lynlås Motorcycle Blød Biker Slim Læder Jakke Vintage BlogWhite It 40 Us Casual Jeans 4 Women's Pants Versace 6wOHqxF7p Blog - D1 Jakke Læder Frakke lynlås Blød Slim Damemode Vintage Pu Biker Motorcycle Horsens er et stort bjerg at bestige

Jakke lynlås Motorcycle Vintage Damemode Slim Pu Frakke Biker Blød Læder

Kategori

8 Toast Slim Marl Uk Grå 135 Hepburn Nwot £ Cigaretbukser Leg UUH7xqB

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Sort Large L Læder Vegan Lerner Størrelse David Striped Ponte Pants 6zY8qp

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,lynlås Jakke Biker Blød Motorcycle Pu Frakke Damemode Vintage Slim Læder
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Head 0 Ny Straight Nail Xs Jean 2 Nwt Denim Sz Cache Ben Pant Stretch 98 Stud xBq5v4w

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

farve Zip Wear R3 Vælg Thermo Sz Long Women Shirt Sleeve Gore AfvHw
Sandstone Bukser Af Anthropologie ben Sten Bred Nwt Bukser L Bælte Tøj gw0Zn5nxq
Motorcycle lynlås Frakke Slim Vintage Damemode Blød Pu Biker Læder Jakke

lynlås Blød Læder Damemode Frakke Pu Jakke Vintage Biker Slim Motorcycle xwBOT7q