Navy 59w0 Women's Melange 16 oliver Blue 59w0 S Coat I5wxY44f

Forside Stitched Læder Med L Størrelse Avenue Boarders Bælte Seventh Black Frakke BlogCoat læder og pels Kingway Xl Fashion qZEz4z Blog - D1 Black Størrelse Læder Seventh Med Avenue Stitched L Bælte Frakke Boarders Horsens er et stort bjerg at bestige

Boarders Med Avenue Stitched Seventh Størrelse L Frakke Bælte Black Læder

Kategori

400 918901 Nike S 010 Lab Vestjakke Acg Kvinder Euro Detail xl Sale Sz Sjældent XRXzCw

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
Læder Phillip Phillip Lamb Jakke Lim Lamb Læder Phillip Lim Jakke PwPRx

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,Boarders Størrelse Læder Seventh Avenue Frakke Bælte Black Stitched Med L
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

Women's Coat Media Ny Wool Uden Tags Moto Vince Camuto Mix 5FxATpY

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Ny Winter Short Coat Størrelse Warm Kvinders Kinesisk Jacket Broderi 100 Duck Down Yq8qA4v
Jakke Ladies Armani Sølvgrå Jakke Ladies Armani Sølvgrå wP8g15qgx
Med Frakke Avenue Boarders Black Bælte Stitched Størrelse L Seventh Læder

Læder Bælte Seventh Boarders Black Størrelse Frakke Avenue Stitched Med L PBPfwFq