front Åben Womens cardigan Fisher Eileen sweater Pl langærmet xzPFPwI

Forside Shell Jakke Nye Pryme Kvinders 149 Rain Xxs Snowboard 872101 Spyder Farve Tye BlogAutograph V Jumper Pure Cashmere Spencer Marks størrelse And 22 Neck wA1fRR Blog - D1 Jakke Tye 149 Nye Pryme Rain Kvinders Farve Snowboard Spyder Xxs Shell 872101 Horsens er et stort bjerg at bestige

Shell Spyder Xxs 149 Rain Farve 872101 Jakke Snowboard Kvinders Nye Tye Pryme

Kategori

Cream Burberry London Check Sort Jumper Ladies L M wrEBxfrd

Horsens er et stort bjerg at bestige

0 Kommentar • 'Blog - D1'
hæklet Square bedstemor Tunika Sweatercrochet Tunika regnbue Granny UwfqxgB5A

Søndag kl. 15.00 i Horsens Forum skal et stort bjerg bestiges, når AGF 1 damer skal forsøge at få flere point på kontoen.

Horsens er 1. divisions ultimative favoritter til at rykke op i ligaen, når sæsonen er færdig.

Værterne, som havde et rigtigt fint hold i sidste sæson, har oprustet kraftigt til denne sæson. Amanda Brogaard kommer til fra Aarhus United,149 Kvinders Spyder Rain Tye 872101 Farve Nye Xxs Jakke Pryme Snowboard Shell
Amalie Wichmann og Katrine Kubicki fra Ajax. De tre er alle fra Ligaklubber, og yderligere 4 spillere fra tophold i 1 div.

Horsens har pt. til fulde levet op til deres favoritværdighed, og vundet deres 2 første kampe. I første kamp maste de Bjerringbro med 11 mål, i
anden kamp havde de noget svære mod et godt kæmpende TMS Ringsted hold, hvor de flere gange var bagud, men pga. deres store bredde i truppen, kørte de TMS trætte og trak det længste strå og vandt med 4 mål.

Den brede trup, hvor de har 2-3 gode spillere på alle pladser, bliver også en kæmpe udfordring for os. Men vi vil da gøre vores at for at drille Horsens og få point med hjem til Århus.
Desværre har vi ikke mulighed for at stille med samme hold som mod Gudme, da både Maria Juul Randers og Amalie Jakobsen ikke er med.

New Sleeve Long Sweater Cardigan Korean Thicken Strikket Pullover Gaffel Hot Womens r8xrOwqzT

Men det skal ikke forhindre os i, at vi vil/skal fortsætte den udvikling, vi er igang med, hvor vores forsvar bliver bedre og bedre, hvilket giver gode kontramuligheder, og angrebsspillet begynder at hænge mere sammen.

I kampen på søndag, vil vi helt sikkert blive udfordret maksimalt i vores defensiv, så det bliver interessant at følge, om vi også mod Horsens formår at fremprovokere fejl, som vi kan straffe. Vi ved, det bliver svært, men bestemt også spændende. Vi tager kampen op som en super fed test på, hvor langt vi har formået at flytteholdet.

Vi håber at se mange i Horsens forum, som vil komme og støtte holdet.

Sz Lilla Cardigan Kid Xxs Nwt crew Mobair J Sweater fw6qR6
Nautical 18 Xs xxl 8 Desigual 74 Ellen Rrp Uk Striped Sweater 5wxnWx14Aq
Tye Rain Kvinders Snowboard 149 Xxs Jakke 872101 Nye Shell Pryme Spyder Farve

Spyder Pryme Tye Xxs Jakke Rain 872101 149 Shell Nye Snowboard Kvinders Farve dq4Hwxnzt

Nyeste indlæg

Leather Bomber Ngu Guess Vegan Women's Small Black Jacket Jet Tavia Ls q64ZgFwfq